18   sat-guaranteed

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Με το απόλυτο Δευτέρα και Τρίτη και μάχιμο εξωτερικό συνεργάτη μας!

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας,

Με το απόλυτο συνεχίζουμε Δευτέρα και Τρίτη. Την Δευτέρα παίξαμε το over της Σιένα με την Παλέρμο και το over 2 της Μπιλμπάο , ενώ χθες Ντόρτμουντ διπλό στην Άρσεναλ ως μία value bet απόδοση σε ματς που βλέπαμε στο ΠΡΟΠΟ 2 Χ και Σέλτικ στον άσο. Πολύ εύκολα καθάρισε η Σέλτικ από το πρώτο ημίχρονο και πραγματικά απορώ για την πολύ μεγάλη απόδοση του άσου. Μία κλασικά physical game ομάδα, να ξεκινά με δύο ήττες τον όμιλο και να μην το παλέψει τουλάχιστον με την Ολλανδική, που εκτός έδρας η άμυνά της ήταν δεδομένο ότι θα έτρωγε γκολ και να παίζετε στο 2.20 ;;;

Από σήμερα ο εξωτερικός μας συνεργάτης στην Γερμανία λαμβάνει μέρος ενεργό και στο Grtips. Με extra infos από τα δικά του γραφόμενα, με radio Σάββατο και Κυριακή στις 15.30 μ.μ., είναι δεδομένο ότι ένα δελτίο θα κάνουμε μόνο απ' αυτόν. Θα σας μεταφέρει τι παίζουν κορυφαίοι tipsters στην Γερμανία, πέραν από τον ίδιο, μισή ώρα πριν αρχίσουν οι αγώνες της Μπουντεσλίγκα ! Από τους πρώτους συνεργάτες του αείμνηστου Παρασκευά στο betonet, ο GERD σας παρουσιάζει την Μπουντεσλίγκα, όσο κανείς άλλος και σας μεταφέρει τις γνώσεις του.

 Γουστάροντας την παρέα περισσότερο, αποφάσισε να μοιράσει μαζί σας τις γνώσεις του για το γερμανικό ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα δεν συζητάμε ότι είναι πολυτέλεια να διαβάζετε τέτοιον tipster. Γενικότερα είναι τύχη σας αυτή την περίοδο να μπορείτε να διαβάζετε αυτούς που σας παρουσιάζουμε στο Grtips. Μακάρι να μπορούσαμε να γράφουν και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας σε Ισπανία και Ιταλία, αλλά δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα για να γίνεται η μετάφραση για σας. Ίσως στην αγγλική έκδοση να γίνει και αυτό, ενώ από Βέλγιο θα σας έρχονται οι πληροφορίες στην ελληνική έκδοση.

Στο Grtips γράφουν μόνο οι κορυφαίοι. Θα μου πείτε ποιοι είναι αυτοί και ποιος είσαι αυτός που το λες; Είναι αυτοί που κουβαλάνε καμιά εικοσαριά χρόνια εμπειρίας στο στοίχημα, ζουν απ' αυτό το άθλημα και έχουν βγάλει χρήματα απ' αυτό. Δεν είναι ούτε οι μάγκες, ούτε οι ξερόλες. Κάποτε, πριν 15 χρόνια, ήταν ίσως μάγκες στα νιάτα τους, όταν γράφαμε σε διάφορα forums τύπου beto. Δεν είναι παιδάκια που παίζουν με το χόμπι σας. Είναι επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος.

Διαβάστε τις προσφορές μας και ελάτε να γίνουμε μία μεγάλη παρέα. Όσοι γίνονται συνδρομητές και δεν τους αρέσει το Grtips είναι ή γιατί έχουν μικρή εμπειρία από στοίχημα και δεν έχουν το σωστό κριτήριο της κρίσης ή γιατί μπήκαν για μία μέρα ή μία  εβδομάδα και δεν πήγαμε ίσως πολύ καλά. Και αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε και μαζί τους.

 Ακολουθήστε την θεωρία μας. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουμε σε μία μέρα ή σε μία εβδομάδα. Μας ενδιαφέρει τι κάνουμε σε βάθος χρόνου τουλάχιστον τριών μηνών. Εκεί απολογούμαστε. Από εκεί και πέρα μακάρι να πηγαίνουμε καλά κάθε μέρα, όπως και χθες.

Ετοιμάζεται και ο διαγωνισμός, ο οποίος θα βγάλει τον tipster που θα συνεργαστεί μαζί μας , μετά από δοκιμασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε όσοι θέλετε να συμμετέχετε είναι να στείλετε σε e-mail μας σκορ από τρεις αγώνες της επιλογής μας. Θα διαβάσετε τους όρους μας σε σχετικό banner αύριο Πέμπτη. Δεν θα γίνετε κλήρωση, για να μην έχετε υπόνοιες περί στησίματος.   

Πόσο ήρθε η Πόρτο με την Gazrpom;;;

Καλή συνέχεια !

BETANT