18   sat-guaranteed

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Ξυπνάνε και οι μούμιες...

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας,

Δύσκολος στοιχηματικά μήνας ο Δεκέμβριος. Θα έλεγα ίσως ο πιο δύσκολος μήνας του έτους για τον επαγγελματία παίκτη του στοιχήματος. Βέβαια αυτά εγώ τα έχω γράψει χρόνια πριν. Υπάρχει αντίστοιχο άρθρο για το ποιοι είναι οι κατάλληλοι μήνες για φόρτωμα.

Τον Δεκέμβριο είναι ο μήνας καταρχήν που οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Διότι μία απώλεια στο πρωτάθλημα εύκολα καλύπτεται στο άμεσο μέλλον για να ικανοποιηθεί ο στόχος της κάθε ομάδας.

Ακόμη και ενεργειακά θα έλεγα οι ομάδες βρίσκονται στο ξεφόρτωμα. Προετοιμάζονται το καλοκαίρι με σκοπό να μπούνε στις μεγάλες διοργανώσεις και να βγάλουν οικονομικά τη χρονιά. Στη συνέχεια ρολάρουν για να κάνουν την αντεπίθεση τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο και Απρίλιο για να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς.

Είναι λογικότατο. Μία ποδοσφαιρική μηχανή δεν μπορεί να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς 300 μέρες τον χρόνο, γιατί θα κάψει φλάντζες. Θα έλεγα ότι το παράλογο είναι να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς τον μήνα Δεκέμβριο. Έχεις καεί από χέρι τους επόμενους μήνες.

Σε μερικά πρωταθλήματα μάλιστα ήδη ετοιμάζονται για χειμερινές διακοπές και για μίνι χειμερινή προετοιμασία για την τελική αντεπίθεση.

Είναι ο μήνας που οι ποδοσφαιρικές ομάδες ετοιμάζουν εορτινές εκπλήξεις στους φιλάθλους τους. Είναι ο μήνας που ακόμη και οι εταιρίες στοιχημάτων κάνουν ισολογισμό και κλείνουν ταμεία έτους. Είναι ο μήνας που στο μεγάλο νησί γιορτάζουν και δέχονται τα απρόβλεπτα αποτελέσματα σαν αναμενόμενα.

Boxing Day χαρακτηρίζουν οι Άγγλοι μία μέρα Δεκεμβρίου. Είναι επίσημη αργία στις Αγγλία και Ιρλανδία αλλά και σε άλλες χώρες της κοινοπολιτείας των Εθνών με κυρίως χριστιανικό πληθυσμό. Η ονομασία της μέρας πηγάζει από το έθιμο που ξεκίνησε το 19ο αιώνα κατά τη Βικτωριανή περίοδο στην Αγγλία, όπου οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα προς τους μη έχοντες την επόμενη των Χριστουγέννα. Την 26η Δεκεμβρίου οι Άγγλοι απολαμβάνουν ποδόσφαιρο, καθώς για την Premiership δεν είναι αργία. Επίσης, η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί στην Αγγλία και την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, δεν είναι τυχαίο.

Είναι ο μήνας που ξυπνάνε και οι μούμιες από τον λήθαργο. Είναι ο μήνας που η Κρίσταλ Πάλας θα πάρει περισσότερους βαθμούς από την Τσέλσι, που μία Αρούκα θα πάρει βαθμό εκτός έδρας από Μπενφίκα, ο μήνας που στην Γερμανία θα πάρει βαθμό και ο κάθε πικραμένος και η επίσημη δικαιολογία είναι η κούραση του φαβορί και οι εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν νέες καταστάσεις κατά την μίνι προετοιμασία, που το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή (μεταγραφές, ανανεώσεις και απολύσεις προπονητών κλπ), όπως επίσης οι συνθήκες (πάγος αγωνιστικού χώρου, χιόνι , βροχές, χαλάζι κλπ)

Συνεπώς ο παίκτης του στοιχήματος έχει να κάνει ένα πράγμα. Να μειώσει την μίζα του και να κάνει λιγότερες επιλογές, αλλά και έξυπνες επιλογές. Ίσως παίζοντας αουτσάιντερς στις κόντρες των φαβορί, ίσως παίζοντας τα γκολ, αφού δύσκολα ένα σκορ 0-0 ικανοποιεί τον φίλαθλο τις εορτινές μέρες.

Κάπως έτσι θα κινηθεί το Grtips τις επόμενες εβδομάδες. Με στόχο πάντα το κέρδος. Βέβαια σήμερα άρχίζει η τελική πράξη των ομίλων του champions league, όπου το κίνητρο ομάδας παρέχει σχετική ασφάλεια στον παίκτη του στοιχήματος.

Οπότε περιμένουμε με αγωνία την επαλήθευση κάποιων στοιχηματικών γεγονότων.

Την καλημέρα μου

ΒΕΤΑΝΤ