18   sat-guaranteed

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πρόγραμμα μέχρι 15 Ιουλίου για ΟΛΟΥΣ!

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας,

Όλο ανακοινώσεις, Πανόπουλος έγινα !

Πέρασε το over 4.5 κάρτες στο παιχνίδι του τελικού champions league, πέρασε το Lay το ιταλικό, πέρασε η πρόταση του ΟΠΑΠ.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε για το μήνα Ιούνιο  έως και 15 Ιουλίου, δηλαδή όσο διαρκεί το Μουντιάλ.

Όποιος θέλει μπορεί να στείλει τις προτάσεις του για διορθώσεις ή επιβεβαιώσεις σε ταμεία και ράδια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Επίσης κάντε ένα προφίλ όλοι στο facebook , αν δεν έχετε, και γίνετε μέλη της ομάδας μας εκεί, που είναι φυσικά η Grtips. Αν έχετε προφίλ και δεν γίνατε ακόμη φίλοι, τι να πω ; Ας μην πω καλύτερα.

Α) Καταρχήν ανανεώνονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ μέχρι 15 Ιουλίου 2014, συνεπώς μέχρι το τέλος του Μουντιάλ. Δηλαδή αν κάποια συνδρομή ήταν να λήξει 10 Ιουνίου θα παραμείνει δωρεάν συνδρομή μέχρι 15 Ιουλίου.

Β) Ράδιο καθημερινά από Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 και μέχρι 15 Ιουλίου !!!!!!!

Θα κάνουμε συζητήσεις και μετά το Μουντιάλ, αν και εφόσον θέλετε να συνεργαστούμε και την νέα χρονιά και φυσικά κάτω από ποιες προυποθέσεις. Γνωρίζω ότι οι οικονομικές δυνατότητες των περισσοτέρων έχουν περιοριστεί και συνεπώς θα πρέπει και εμείς να αναπροσαρμοσθούμε σε όλα τα επίπεδα, όπου μας παίρνει. Η συζήτηση αυτή θα γίνει την εβδομάδα 2-8 Ιουνίου, συνεπώς θα σας παρακαλέσω να είστε ΟΛΟΙ μέσα. Σταράτες και καθαρές συζητήσεις μαζί μου, όπως σας έμαθα και μου μάθατε όλα τα χρόνια. Αν θέλετε να συνεργαστούμε την νέα χρονιά, τι θα θέλατε ως πρόταση να καταθέσετε, το ποσό που θα σας ήταν λογικό για την ετήσια συνδρομή σας, εφόσον σας ενημερώσω ότι ο κάθε συνδρομητής ετησίως μόνο για έξοδα κοστίζει 150 ευρώ περίπου. Σε πρώτη φάση θα ήθελα να μου γράψετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την ώρα που θα θέλατε να γίνει η Live καθημερινή εκπομπή το διάστημα αυτό. Προσανατολίζομαι για μεσημέρι στις 14.00, για να μπορείτε να συμμετέχετε οι περισσότεροι.

Γ) Στο Μουντιάλ και μόνο θα γίνει ειδική διαχείριση κεφαλαίου 500 ευρώ .

Βάλτε το στην άκρη και είναι σαν να το χάσατε. Πάνω στο κεφάλαιο αυτό θα γίνει το ταμείο μας. Αυτό το ποσό θα διαχειριστώ για όλους μας. Δεν θα κάνει με μονάδες 10,20,30,40. Όσο θέλω κάθε φορά. Μικρό είναι το ποσό βέβαια, αλλά η τσέπη του μέσου Έλληνα εκεί ειναι αυτή τη στιγμή. Και πρέπει να την παλέψω και εδω. Κάποιος που διαθέτει 1000 ευρώ κεφάλαιο διπλασιάζει. Αλλά θέλει κεφάλαιο, έστω και 250 ευρώ. Να πει κάποιος ότι θα τα διαθέσει για το Μουντιάλ. Τα ταμεία αυτή την χρονική στιγμή πειραματίζονται, λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν πολλά στοιχηματικά γεγονότα.

Για τη νέα χρονιά σκέφτομαι δύο εναλλακτικές λύσεις στα ταμεία μας και θέλω την άποψή σας.

Η πρώτη

ΤΑΜΕΙΟ ROLLING BET

ΒΕΤ 1

Πρώτο ποντάρισμα 15 ευρώ. Το ονομάζουμε ΒΕΤ 1. Σταθερό το ποσό στα 15 ευρώ.

Αν χάσει το ΒΕΤ 1, πάλι ποντάρισμα 15 ευρώ ΒΕΤ 1 και ούτω καθεξής.

ΒΕΤ 2

Αν κερδίσει το ποντάρισμα , πάμε στο ΒΕΤ 2. Τοποθετούμε 15 επί την απόδοση που κέρδισε στο ΒΕΤ 1 . Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι η απόδοση που κερδίζει είναι 1.50 το επόμενο ποντάρισμα είναι 15 Χ 1.50=22.5 ευρώ.  Αυτό το ονομάζουμε ΒΕΤ 2

Αν χάσει , πάμε πάλι στο ΒΕΤ 1.

ΒΕΤ 3

Αν κερδίσει πάμε στο ΒΕΤ 3. Αυτό είναι 22.5 επί την απόδοση. Αν υποθέσουμε ότι είναι 1.50 το ποντάρισμά μας είναι 22.5 επί την απόδοση, δηλαδή 33.75 ευρώ.

Αν κερδίσει, πάμε πάλι στο ΒΕΤ 1, δηλαδή ποντάρισμα 15 ευρώ και τα κέρδη μας στην άκρη.

Αν χάσει πάλι πάμε στο ΒΕΤ 1.

MAX BET=ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ 50 ΕΥΡΩ

BET OF THE DAY = ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ 150 ΕΥΡΩ (ΜΟΝΑΔΕΣ)

 

Η δεύτερη σκέψη

ΤΑΜΕΙΟ DOUBLE BET

Εδώ κάθε φορά διπλασιάζουμε το αρχικό ποσό των 10 ευρώ. Δηλαδή παίζουμε 10 ευρώ, αν κερδίσει πάλι 10 ευρώ, αν χάσει ποντάρισμα 20 ευρώ, το οποίο αν χάσει ανεβάζει το τρίτο ποντάρισμα στα 40 ευρώ και αυτό με την σειρά του στα 80 ευρώ. Μέχρι 4 φορές. Αν χάσουν τέσσερα στοιχήματα χάνουμε συνολικά 10+20+40+80 = 150 ευρώ. Ξανά από την αρχή στη συνέχεια. Αν κερδίσει το τρίτο για παράδειγμα, αρχίζουμε πάλι από τα 10 ευρώ.

Τρίτη σκέψη

Ο συνδυασμός των δύο.

Σκέφτομαι να συνδυάσω τα δύο ταμεία. Ανάλογα με την βαρύτητά του θα το βάζω στην εκάστοτε κατηγορία. Μέσα σε παρένθεση το ποντάρισμα θα έχει την ένδειξη (ΒΕΤ1,ΒΕΤ2,ΒΕΤ3, MAX BET ) ή ( DOUBLE BET). Το ΒET OF THE DAY υπάρχει κανονικά στα 150 ευρώ.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγάλουμε τις διακοπές μας. Σας θέλω όλους μέσα για να ανεβεί η απόδοση όλων. Με πείραξαν μερικά πράγματα τους τελευταίους μήνες και θα ήθελα και αυτά να τα συζητήσουμε.

Πάντως να ξέρετε, εγώ είμαι παίκτης, όχι κουνάβι, ούτε πρόβατο...Όποιος θέλει ακολουθεί. Μυαλό ακόμη διαθέτω...Τα λέμε

ΒΕΤΑΝΤ