18   sat-guaranteed

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Καλό μήνα με κέρδη !

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας και καλό μήνα !

Μήνας με Μουντιάλ, με ποδόσφαιρο στην χώρα της Βραζιλίας σε ώρες αρκετά φιλικές προς τον Ευρωπαίο πολίτη και φυσικά και για μας.

Το απόλυτο χθες σε ό,τι πόνταρα. Πέρασε πάρα πολύ εύκολα το Bet of the day, ο άσος του φιλικού της Αλγερίας με την Αρμενία και αυτό αν θέλετε δείχνει και πόσο διαβασμένος είμαι για το Μουντιάλ.

Φυσικά το είχα και στα LAY της Αρμενίας, αφού το θεώρησα δυνατό το ποντάρισμα.

Πέρασε και το ταμείο ΟΠΑΠ για τους φίλους που αγωνίζονται με ...σφεντόνες. Κάνω ιδιαίτερη προσπάθεια και για τα παιδιά αυτά. Έτσι μία πάρα πολύ καλή τριάδα με απόδοση 3.13 με το over 2.5 στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα Β με την Αλκορκόν, το Χ2 της Κόρδοβα και το 1Χ της Αλγερίας πλήρωσε τους συνδρομητές μας.

Στα ταμεία πέρασε το double bet 2, που ήταν το over 2.5 στο ματς της Αλκορκόν, ενώ στο MAX BET με το Over 2 της Μαγιόρκα πήραμε πίσω το κεφάλιο πονταρίσματός μας.

Από αύριο και κάθε μέρα στις 16.00 Live Radio μαζί μου. Εκεί θα εξηγήσουμε τα πάντα και θα επικοινωνήσουμε. Να είστε μέσα όλοι.

Πάμε πάλι να δείτε την μορφή των ταμείων μας. Νομίζω ότι κατέληξα μετά από μία ώριμη σκέψη και να δείτε τα αποτελέσματά μας είναι απόλυτα επιτυχημένα.

Στο Μουντιάλ και μόνο θα γίνει ειδική διαχείριση κεφαλαίου 500 ευρώ .

Βάλτε το στην άκρη και είναι σαν να το χάσατε. Πάνω στο κεφάλαιο αυτό θα γίνει το ταμείο μας. Αυτό το ποσό θα διαχειριστώ για όλους μας. Δεν θα κάνει με μονάδες 10,20,30,40. Όσο θέλω κάθε φορά. Μικρό είναι το ποσό βέβαια, αλλά η τσέπη του μέσου Έλληνα εκεί ειναι αυτή τη στιγμή. Και πρέπει να την παλέψω και εδω. Κάποιος που διαθέτει 1000 ευρώ κεφάλαιο διπλασιάζει. Αλλά θέλει κεφάλαιο, έστω και 250 ευρώ. Να πει κάποιος ότι θα τα διαθέσει για το Μουντιάλ.

Για τη νέα στοιχηματική χρονιά που θα αρχίσει μετά τις 15 Αυγούστου 2014, πολλαπλός συνδυασμός τρόπων παιχνιδιού.

ΤΑΜΕΙΟ BET OF THE DAY

Όπως το έχουμε καθιερώσει εκεί βάζουμε το σημείο που βλέπω να έχει πάνω από 80% πιθανότητες επαλήθευσης, όμως σε σχέση πάντα και με την απόδοση. Γνωρίζω ότι ένα παιχνίδι του 1.20 ,μπορεί και να έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει από ένα παιχνίδι του 1.70, μπορεί και να φτάνει και το 95% πιθανότητα να έρθει, όμως το yield θα πέφτει. Συνεπώς θα είναι σημείο με απόδοση άνω του 1.50. Ποντάρισμα σταθερά 150 μονάδες.

ΤΑΜΕΙΟ ROLLING BET ( ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΕΤ 1, ΒΕΤ 2, ΒΕΤ 3 ΚΑΙ ΜΑΧ ΒΕΤ )

ΒΕΤ 1

Πρώτο ποντάρισμα 15 ευρώ. Το ονομάζουμε ΒΕΤ 1. Σταθερό το ποσό στα 15 ευρώ.

Αν χάσει το ΒΕΤ 1, πάλι ποντάρισμα 15 ευρώ ΒΕΤ 1 και ούτω καθεξής.

ΒΕΤ 2

Αν κερδίσει το ποντάρισμα ΒΕΤ 1 , πάμε στο ΒΕΤ 2. Τοποθετούμε 15 επί την απόδοση που κέρδισε στο ΒΕΤ 1 . Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι η απόδοση που κερδίζει είναι 1.50 το επόμενο ποντάρισμα είναι 15 Χ 1.50=22.5 ευρώ.  Αυτό το ονομάζουμε ΒΕΤ 2

Αν χάσει , πάμε πάλι στο ΒΕΤ 1.

ΒΕΤ 3

Αν κερδίσει το ΒΕΤ 2 πάμε στο ΒΕΤ 3. Αυτό είναι 22.5 επί την απόδοση. Αν υποθέσουμε ότι είναι 1.50 το ποντάρισμά μας είναι 22.5 επί την απόδοση, δηλαδή 33.75 ευρώ.

Αν κερδίσει, πάμε πάλι στο ΒΕΤ 1, δηλαδή ποντάρισμα 15 ευρώ και τα κέρδη μας στην άκρη.

Αν χάσει πάλι πάμε στο ΒΕΤ 1.

MAX BET

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ 50 ΕΥΡΩ

 

ΤΑΜΕΙΟ DOUBLE BET

Εδώ κάθε φορά διπλασιάζουμε αρχικό ποσό πονταρίσματος των 10 ευρώ. Δηλαδή παίζουμε 10 ευρώ, αν κερδίσει πάλι 10 ευρώ, αν χάσει ποντάρισμα 20 ευρώ, το οποίο αν χάσει ανεβάζει το τρίτο ποντάρισμα στα 40 ευρώ και αυτό με την σειρά του στα 80 ευρώ. Μέχρι 4 φορές. Αν χάσουν τέσσερα στοιχήματα χάνουμε συνολικά 10+20+40+80 = 150 ευρώ. Ξανά από την αρχή στη συνέχεια. Αν κερδίσει το τρίτο για παράδειγμα, αρχίζουμε πάλι από τα 10 ευρώ. Εδώ είναι λίγο πιο δύσκολο και πιο επικίνδυνο από το προηγούμενο ταμείο, αφού προσέχω παιχνίδια με αποδόσεις περίπου διπλασιασμού για να έχει αξία το σχέδιο της μάχης μας. Οπότε κοιτάζω να επιλέγω παιχνίδια με ναι μεν υψηλότερης επικινδυνότητας, όμως που να αξίζουν το ρίσκο μας. Αγοράζω ουσιατικά απόδοση και όχι game.

 

Αυτούς τους τρεις τρόπους παιχνιδιού τους συνδυάζουμε. Ήδη το κάνουμε και πάμε καλά. Σε λίγο θα πηγαίνουμε με αυτόματο πιλότο. Επομένως ROLLING BET( bet 1,bet2,bet3 και max bet) - DOUBLE BET (διπλασιασμός) ΚΑΙ BET OF THE DAY συντρέχουν παράλληλα, όπως λέμε κατά την νομική γλώσσα. Θα υπάρχουν ΚΑΙ LAY για όσους επισκέπτες του εξωτερικού παίζουν σε ανταλλακτήρια , θα υπάρχει ΚΑΙ ΟΠΑΠ. 

Έχω την ώριμη σκέψη να πω ότι το Grtips στην Ελλάδα έχει την πληρέστερη μορφή ταμείων και μάλιστα αριθμητικών ταμείων. Περιέχουν yield, περιέχουν στατιστική, καταγράφονται σε αρχείο για τον απλό επισκέπτη.

Εδώ μιλάμε για ανώτατη σχολή προγνωστικών, όπως σας έμαθα όλα τα χρόνια και όπως είχατε την ευτυχή συγκυρία να συνεργαστείτε μαζί μου.

Τα λέμε μέσα, καθημερινά στις 16.00 μ.μ. Συντονιστείτε από τώρα στο ράδιο, αφού το έχω ελεύθερο για όλους τους επισκέπτες για να κάνετε τις δοκιμές. Μην έχουμε το φαινόμενο στις 16.00 αύριο να μου λέτε δεν ακούγεται κλπ. Μας ακούτε από παντού, σταθερά pc, φορητά, IPAD , tamplet κλπ., μας ακούτε από όλους τους browzers ( explorer, google chrome, mozilles και δεν συμμαζεύεται)

Υπάρχει τιμή γνωριμίας για έναν μήνα. Ουσιαστικά είναι μόνο τα έξοδα του συνδρομητή για τον μήνα μέχρι το τέλος του παγκοσμίου κυπέλλου.  

Για την Ελλάδα του Σάντος αν μην μιλήσω, υπάρχουν ειδικοί Σωτηρακόπουλοι, που το παίζουν και tipsters για να σας τα εξηγήσουν. Εμείς από μπάλα ΔΕΝ ξέρουμε.....Είμαστε από Ουγκάντα....

ΒΕΤΑΝΤ (since 2001)