18   sat-guaranteed

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας,

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Κάπως έτσι μπορώ να σκεφτώ τον τίτλο των ταμείων της Grtips τις τελευταίες 15 ημέρες. Καμιά 12 στα 14 επιτυχημένα πονταρίσματα, μπορείτε να τα δείτε και στην σελίδα μας στο facebook εδώ ( http://prntscr.com/3r1s6h ) Τα συστήματά μας δουλεύουν άψογα, η διαχείριση των ταμείων μας επίσης τέλεια και έτσι το κέρδος είναι αναπόφευκτο γεγονός. Και όσοι αμφισβητούν τα λεγόμενά μου θα βλέπουν την σκιά μου και την σκιά των επιτυχιών μας. Είναι πολύ εύκολο , έχω πει και στο παρελθόν, να κάνεις κριτική από την καρέκλα , αλλά πολύ δύσκολο να κάνεις διαχείριση των αριθμητικών ταμείων της Grtips.

Αν μπορεί να υπάρξει κάποιος που θα μου εξασφαλίσει πράσινα (σημαίνει κερδισμένα) αριθμητικά ταμεία με ένα yield της τάξεως του 8% (δεν θέλω παραπάνω) σε ένα δείγμα 200 πονταρισμάτων (μόνο, δεν χρειάζεται περισσότερο, θα καταλάβω), του κάνω μηνιαίο συμβόλαιο εδώ στην Grtips με μηναία έσοδα. Να ξεκουράσει και εμάς. Απλά είναι τα πράγματα, απλή είναι η πρόσκληση. Και απευθύνομαι φυσικά και στον ξερόλα νεοέλληνα.

Καθημερινά κάνουμε ράδιο στις 16.00 μ.μ. και όποιος μπαίνει πρώτος στο chat κερδίζει ένα μπλουζάκι συλλεκτικό GRTIPS BRAZIL 2014 ! Κάθε μέρα και ένα μπλουζάκι μόνο για τους φίλους συνδρομητές !

Ήδη πέρασα τα μακροχρόνια tips για το παγκόσμιο κύπελλο και καθημερινά θα έχουμε και tips και ράδιο, όπου θα κάνουμε τις δικές μας αναλύσεις στοιχηματικές.

Πάμε να δούμε την μορφή των ταμείων μας, όπως διαμορφώνονται με copy από προηγούμενο άρθρο μου.

Στο Μουντιάλ και μόνο θα γίνει ειδική διαχείριση κεφαλαίου 500 ευρώ .

Βάλτε το στην άκρη και είναι σαν να το χάσατε. Πάνω στο κεφάλαιο αυτό θα γίνει το ταμείο μας. Αυτό το ποσό θα διαχειριστώ για όλους μας. Δεν θα κάνει με μονάδες 10,20,30,40. Όσο θέλω κάθε φορά. Μικρό είναι το ποσό βέβαια, αλλά η τσέπη του μέσου Έλληνα εκεί ειναι αυτή τη στιγμή. Και πρέπει να την παλέψω και εδω. Κάποιος που διαθέτει 1000 ευρώ κεφάλαιο διπλασιάζει. Αλλά θέλει κεφάλαιο, έστω και 250 ευρώ. Να πει κάποιος ότι θα τα διαθέσει για το Μουντιάλ.

Για τη νέα στοιχηματική χρονιά που θα αρχίσει μετά τις 15 Αυγούστου 2014, πολλαπλός συνδυασμός τρόπων παιχνιδιού.

ΤΑΜΕΙΟ BET OF THE DAY

Όπως το έχουμε καθιερώσει εκεί βάζουμε το σημείο που βλέπω να έχει πάνω από 80% πιθανότητες επαλήθευσης, όμως σε σχέση πάντα και με την απόδοση. Γνωρίζω ότι ένα παιχνίδι του 1.20 ,μπορεί και να έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει από ένα παιχνίδι του 1.70, μπορεί και να φτάνει και το 95% πιθανότητα να έρθει, όμως το yield θα πέφτει. Συνεπώς θα είναι σημείο με απόδοση άνω του 1.50. Ποντάρισμα σταθερά 150 μονάδες.

ΤΑΜΕΙΟ ROLLING BET ( ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΕΤ 1, ΒΕΤ 2, ΒΕΤ 3 ΚΑΙ ΜΑΧ ΒΕΤ )

ΒΕΤ 1

Πρώτο ποντάρισμα 15 ευρώ. Το ονομάζουμε ΒΕΤ 1. Σταθερό το ποσό στα 15 ευρώ.

Αν χάσει το ΒΕΤ 1, πάλι ποντάρισμα 15 ευρώ ΒΕΤ 1 και ούτω καθεξής.

ΒΕΤ 2

Αν κερδίσει το ποντάρισμα ΒΕΤ 1 , πάμε στο ΒΕΤ 2. Τοποθετούμε 15 επί την απόδοση που κέρδισε στο ΒΕΤ 1 . Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι η απόδοση που κερδίζει είναι 1.50 το επόμενο ποντάρισμα είναι 15 Χ 1.50=22.5 ευρώ.  Αυτό το ονομάζουμε ΒΕΤ 2

Αν χάσει , πάμε πάλι στο ΒΕΤ 1.

ΒΕΤ 3

Αν κερδίσει το ΒΕΤ 2 πάμε στο ΒΕΤ 3. Αυτό είναι 22.5 επί την απόδοση. Αν υποθέσουμε ότι είναι 1.50 το ποντάρισμά μας είναι 22.5 επί την απόδοση, δηλαδή 33.75 ευρώ.

Αν κερδίσει, πάμε πάλι στο ΒΕΤ 1, δηλαδή ποντάρισμα 15 ευρώ και τα κέρδη μας στην άκρη.

Αν χάσει πάλι πάμε στο ΒΕΤ 1.

MAX BET

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ 50 ΕΥΡΩ

ΤΑΜΕΙΟ DOUBLE BET

Εδώ κάθε φορά διπλασιάζουμε αρχικό ποσό πονταρίσματος των 10 ευρώ. Δηλαδή παίζουμε 10 ευρώ, αν κερδίσει πάλι 10 ευρώ, αν χάσει ποντάρισμα 20 ευρώ, το οποίο αν χάσει ανεβάζει το τρίτο ποντάρισμα στα 40 ευρώ και αυτό με την σειρά του στα 80 ευρώ. Μέχρι 4 φορές. Αν χάσουν τέσσερα στοιχήματα χάνουμε συνολικά 10+20+40+80 = 150 ευρώ. Ξανά από την αρχή στη συνέχεια. Αν κερδίσει το τρίτο για παράδειγμα, αρχίζουμε πάλι από τα 10 ευρώ. Εδώ είναι λίγο πιο δύσκολο και πιο επικίνδυνο από το προηγούμενο ταμείο, αφού προσέχω παιχνίδια με αποδόσεις περίπου διπλασιασμού για να έχει αξία το σχέδιο της μάχης μας. Οπότε κοιτάζω να επιλέγω παιχνίδια με ναι μεν υψηλότερης επικινδυνότητας, όμως που να αξίζουν το ρίσκο μας. Αγοράζω ουσιατικά απόδοση και όχι game.

Αυτούς τους τρεις τρόπους παιχνιδιού τους συνδυάζουμε. Ήδη το κάνουμε και πάμε καλά. Σε λίγο θα πηγαίνουμε με αυτόματο πιλότο. Επομένως ROLLING BET( bet 1,bet2,bet3 και max bet) - DOUBLE BET (διπλασιασμός) ΚΑΙ BET OF THE DAY συντρέχουν παράλληλα, όπως λέμε κατά την νομική γλώσσα. Θα υπάρχουν ΚΑΙ LAY για όσους επισκέπτες του εξωτερικού παίζουν σε ανταλλακτήρια , θα υπάρχει ΚΑΙ ΟΠΑΠ. 

Έχω την ώριμη σκέψη να πω ότι το Grtips στην Ελλάδα έχει την πληρέστερη μορφή ταμείων και μάλιστα αριθμητικών ταμείων. Περιέχουν yield, περιέχουν στατιστική, καταγράφονται σε αρχείο για τον απλό επισκέπτη.

Εδώ μιλάμε για ανώτατη σχολή προγνωστικών, όπως σας έμαθα όλα τα χρόνια και όπως είχατε την ευτυχή συγκυρία να συνεργαστείτε μαζί μου.

Υπάρχει τιμή γνωριμίας για έναν μήνα για τον κάθε επισκέπτη. Ουσιαστικά είναι μόνο τα έξοδα του συνδρομητή για τον μήνα μέχρι το τέλος του παγκοσμίου κυπέλλου.  

ΒΕΤΑΝΤ (since 2001)