18   sat-guaranteed

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

300 ευρώ καθαρό κέρδος το ΠΣΚ

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας από την Grtips.com !

Επιστροφή χρημάτων στο χθεσινό γερμανικό παιχνίδι, αφού παίξαμε το ασιατικό over 2 και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό για το ΠΣΚ λοιπόν. Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις είχαμε 188.25 ευρώ καθαρό κέρδος από τα bet of the day και 108,36 ευρώ καθαρό κέρδος από το ταμείο του μοντέλου μας ( περισσότερα για το μοντέλο πονταρίσματος εδώ (http://www.grtips.com/index.php/el/help/item/121-to-montelo-mas)

Σύνολο λοιπόν 296.61 ευρώ καθαρό κέρδος το ΠΣΚ !

Δεν κάθομαι να αναλύω τι παίξαμε και τι όχι, αυτά εξάλλου τα βλέπετε στην σελίδα μας, ενώ οι επισκέπτες μας βλέπουν τα αποτελέσματά μας στην αρχική σελίδα. Εξάλλου δεν με ενδιαφέρει και πολύ, αφού χαιρόμαστε ή προβληματιζόμαστε στο τέλος της χρονιάς ή στο τέλος του χρονικού ορίου που έχουμε βάλει από την αρχή, όχι λιγότερο του τριμήνου.

Είδα μία κινητικότητα στο site τις τελευταίες ημέρες άνευ προηγουμένου. Ίσως έχει να κάνει με τις τελευταίες επιτυχίες. Ίσως γιατί κάποιοι νομίζουν ότι βρήκαν τον χαμένο θησαυρό.

Οι περισσότεροι δυστυχώς όμως είναι αμαθείς, βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της στοιχηματικής τους μόρφωσης και συνεπώς δεν ξέρω αν ποτέ καταλάβουν τι είναι το grtips, ο betant, ποια είναι η φιλοσοφία μας. Βλέπουν κέρδη και μόνο αυτό τους ενδιαφέρει, δεν τους νοιάζει να μάθουν να παίζουν.

Πρώτα πρέπει να ξεπεράσουν το σύνδρομο του 'εγώ τα ξέρω όλα στο χωριό" και να ακούνε. Δεν χρειάζεται να μιλάνε. Απλά να διαβάζουν την φιλοσοφία μας, να ακούνε ράδιο , να μιλάνε μαζί μου.

Ο ένας λέει τι είναι το 37,87 ευρώ ποντάρισμα ; Του λέμε διάβασες το μοντέλο μας ; Είναι το ΒΕΤ 3....Απάντηση: "Κάτι ψηλά ναι..." Ε κύριε κάτσε , διάβασε και μετά στείλε e-mail.

Ο άλλος λέει, αν μπορεί ο συνδρομητής να αγοράσει το πληρωμένο ποντάρισμα της αρχικής σελίδας. Δηλαδή ο άνθρωπος θέλει να διπλασιάσει τα χρήματά του με το καλημέρα. Να πει, καλημέρα ΒΕΤΑΝΤ και αυτός να του πει, πάρε διπλασιασμό του κεφαλαίου σου. Δεν κάθεται να σκεφτεί, πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι. Τι μπορεί να πάρει από την Grtips. Αν μπορεί να βοηθηθεί πάνω στο δικό του παιχνίδι.

Λοιπόν ακούστε. Βεβαίως και μπορεί να αγοράσει ο συνδρομητής το πληρωμένο ποντάρισμα, κατά πάσα πιθανότητα αυτό βγαίνει και από τα ταμεία μας που ήδη σαν συνδρομητής βλέπει. Βέβαια η απόδοση του πληρωμένου πονταρίσματος είναι άνω του 1.80 για να μπορεί να συμφέρει την τσέπη του επισκέπτη. Σε περίπτωση αποτυχίας μας βεβαίως του επιστρέφεται το ποντάρισμα, όμως είναι και αυτό που θα παίξει στην εταιρία στοιχημάτων. Και εμείς το σκεφτόμαστε και αυτό.

Κάνω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε . Παίζει Αθλέτικο Μ. - Γιούβε και η απόδοση του άσου είναι 2.30, το ασιατικό (0) στον άσο 1.50, δηλαδή επιστροφή κεφαλαίου σε περίπτωση ισοπαλίας. Από τη στιγμή που το βλέπω άσο με αρκετές πιθανότητες στοιχηματικές, δηλαδή αυτό σημαίνει ότι η απόδοση με την επικινδυνότητα του πονταρίσματος είναι στα όρια του value ( τι σημαίνει αυτό σε άλλο μάθημα), τότε λοιπόν αν πω μέσα μου ότι αξίζει το 2.30 σε σχέση με το ποσό πονταρίσματος και τον κίνδυνο που έχω να το χάσω, θα πάω στον άσο, διαφορετικά γνωρίζω ότι με το ασιατικό μηδέν έχω λιγότερες πιθανότητες να χάσω, όμως αν κερδίσει η Αθλέτικο βγάζω ΜΟΝΟ 1.50 και όχι 2.30.

Παιδιά, δεν θα καταλάβετε πολλά πράγματα, θέλει πολλούς μήνες μαζί να τα λέμε και θα ανεβείτε επίπεδο. Ξέρω ότι οι περισσότεροι σταματήσατε στην πρώτη σειρά , που βγάλαμε 300 ευρώ κέρδη , συγχαρητήρια για όσους φτάσατε μέχρι αυτή τη σειρά ανάγνωσης. 

Σας λέω απλά μερικές φράσεις μου, που ίσως σας προβληματίσουν

1) Ο παίκτης ο ίδιος πρώτα πρέπει να γίνει μπουκ, δηλαδή να βγάζει αποδόσεις, ώστε να ενθαρρυνθεί ή να προβληματιστεί από τις αποδόσεις των μπουκ.

2) Κάνουμε σωστή διαχείριση του κεφαλαίου μας. Έχω λοιπόν την κάβα και βάζω stake ( ανώτατο ποσό πονταρισματος)

3) Αγοράζω value απόδοση, δηλαδή να αξίζει η απόδοση σε σχέση με το ποντάρισμα (λαικά τα γράφω, το αν αξίζει μία απόδοση και πώς το καταλαβαίνουμε είναι άλλο μάθημα)

Για σήμερα ένα βραζιλιάνικο έχουμε και ετοιμαζόμαστε για προκριματικά Euro.

Όσοι πιστοί προσέλθετε. Καλή συνέχεια !

ΒΕΤΑΝΤ 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « RB Leipzig v Heidenheim Lamia vs. Agrotikos Asteras »