18   sat-guaranteed

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

226 ευρώ καθαρό κέρδος το ΠΣΚ ! UPDATE ( 650 τις 15 ημέρες) !!!!!

επιστροφή στο: Extra Info

UPDATE !!!!! ( 650 ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΔΕΚΑΕΥΡΑ )

18-5-2015 6

Καλημέρα σας,

Είπα να κάνω update το χθεσινό άρθρο για γούρι. Που ξέρετε ; Μπορεί να είναι η εβδομάδα των συνεχόμενων updates....

Και εκεί που λέγατε μερικοί τι έπαθε ο betant πρωί Δευτέρας και τον έπιασε κάτι από τα παλιά..., αυτός σας ρίχνει νέα ρουκέτα με το απόλυτο επιτυχίας Δευτεριάτικα , όπως βλέπετε και στην εικόνα και οδηγό το τεράστιο διπλό της Κονιασπόρ στην Μπεσίκτας με απόδοση 8.50 !!! και 10.50 (!!!!) στον ΟΠΑΠ !

Ευχαριστώ τους φίλους συνδρομητές για την υπομονή τους, την επιμονή τους και την εμπιστοσύνη τους.  Ετοιμαστείτε για LIVE Παρασκευή στις 21.30 μμ. Το γεγονός ότι δεν κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν γιατί ήθελα να μην χάνουμε χρόνο στα σαλιαρίσματα και να τον χρησιμοποιούμε εποικοδομητικά προς όφελός μας. Και είδατε τι έγινε. Από δεκαπλασιασμούς σε παρολί μέχρι και σε...μονά αποδεκτά !

Το κέρδος σε μονάδες μήνα Μάιο με δεκάρικα μέχρι πενηντάευρα ξεπέρασε τις 650...Ο συνδρομητής που έπαιζε επί 10 το ταμείο της GRTIPS, γιατί περίμενε το ξέσπασμα από μένα, θέλω να έρθει στο live και να μου πει που βρίσκεται...

Σήμερα θα επικοινωνήσει η Gonzareva μαζί σας για να απαντήσετε σε 3-4 θέματα. Ελπίζω να σας βρει όλους το πρωί και να έχω χρήσιμα συμπεράσματα εγώ το μεσημέρι.

LIVE Radio Παρασκευή στις 21.30 μμ , αφού πιστεύω το επόμενο ΣΚ να είμαστε πιο χαλαροί. Τα παιδιά από Γερμανία να είναι μέσα να μας ενημερώσουν για την τελευταία αγωνιστική. 

Καλή συνέχεια σήμερα με....Eurovision !!!! Και εκεί είμαστε δυνατοί !

ΒΕΤΑΝΤ

 

18-5-2015

18-5- 2015 2

18-5-2015 3

18-5-2015 4

18-5-2015 5

Καλημέρα σας,

Εμείς δεν λέμε πολλά λόγια. Δουλεύουμε καθημερινά, ακούμε, διορθώνουμε και διορθωνόμαστε. Πάντα. Ο tipster δεν είναι μάγος. Εκτίμηση κάνει, όπως ο bookmaker. Πώς δηλαδή όταν δίνει στην Σεβίλλη με την Φιορεντίνα στην Φλωρεντία το line κόρνερ της Σεβίλλης στο 3.5 και αυτή τα κερδίζει στα πρώτα είκοσι λεπτά ; Δεν έπεσε έξω ο bookmaker? Έτσι και εμείς εκτιμούμε. Αλλά το κυριότερο ;;;; Αγοράζουμε απόδοση. Γιατί το στοίχημα είναι απόδοση επιτυχίας και όχι ποσοστό επιτυχίας. Το αργήσαμε, το καταλάβαμε, εξάλλου εμείς το γράψαμε στις θεωρίες μας το 2002, απλά σήμερα σας το ξαναυπενθυμίζουμε. 

226 ευρώ καθαρό κέρδος και αυτό το ΠΣΚ. Μας έδειξαν το δρόμο η Βαυαροί με το Μόναχο, ενώ η Βαλένθια δεν μας έκανε την χάρη να κερδίζει την Θέλτα. Όχι φυσικά γιατί παίξαμε Βαλένθια όπως κάποιοι βιαστικοί θα πούνε από μέσα τους,,,,αλλά γιατί χάσαμε το τεράστιο διπλό της Αλμερία στην Σεβίλλη. Κια όποιος κατάλαβε....Ευχαριστούμε ρε Μπελενένσες ...

Καλή εβδομάδα !

ΒΕΤΑΝΤ

PS. ( για όποιον δεν γνωρίζει, πρώτος πανελλαδικά και από τους πρώτους παγκοσμίως σε επισκεψιμότητα σε efialti 2001-2003, πρώτος με bestatisticks 2003-2005, κορυφαίο συνδρομητικό dreambet 2005 και σήμερα grtips....Μόνο με φωτό, αριθμητικά ταμεία, με yield και σταθερό ποντάρισμα 0-100....Διότι δεν γουστάρουμε να βάζουμε 10.000 σε ένα παιχνίδι κραγμένο για να πούμε ότι βγάλαμε 3000. Αυτά εμείς τα βάζουμε στην τσέπη μας....Η ιστορία δείχνει το παρελθόν, διαβάζει το παρόν, επιλέγει το μέλλον....Τα γατάκια του τρίευρου τώρα που είναι Άνοιξη ας κάνουν βόλτες μπροστά μας...εμείς παρατηρούμε...Εξάλλου κάποτε ο betant σχολίασε....η τσέπη μου και η τσέπη σου...)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « THE......weekend!!!! (update ) Καλημερες......καλημερες!!!! »