18   sat-guaranteed

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Επιθυμία εορτάζοντα συνδρομητή...

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας ,

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και εορτάζοντες !

Χθες πήρα ένα e-mail από συνδρομητή μας, που σήμερα εορτάζει και να του ευχηθούμε και εμείς χρόνια πολλά με την σειρά μας.

Εξέφρασε την επιθυμία του να βγάλω στον αέρα ένα περιεχόμενο σκέψεών του. Αν και δεν μου αρέσουν πολύ αυτά, ίσως γιατί από τα χιλιάδες e-mails ευχαριστίας που πήρα τα 15 χρόνια παρουσίας μου στο διαδίκτυο, θεωρώ ότι καλό είναι κάπoιος να τα κρατάει για τον εαυτό του ως δύναμη, ως πηγή έμπνευσης, ως αυτοεπιβεβαίωση, ως ως ως...όπως θέλετε πάρτε το, ωστόσο ο φίλος μας με παρακάλεσε να το δημοσιεύσω.

Του ευχόμαστε λοιπόν χρόνια πολλά και πάλι , υγεία και δύναμη. Όλα αυτά θα είναι τα όπλα του για την πραγματοποίηση των ωρίμων σκέψεών του, αν κρίνω από το περιεχόμενο του σχόλιό του, το οποίο σας παραθέτω αυτούσιο.

Καλή σας συνέχεια !

ΒΕΤΑΝΤ

EMAIL ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Δεν πάνε πολλοί μήνες από όταν για πρώτη φορά έγραψα το πρώτο δελτίο στοιχήματος σε κάποιο συνοικιακό πρακτορείο του Οπάπ. Χρόνια τώρα παρακολουθούσα γνωστούς , φίλους , ξαδέρφια να ασχολούνται με τις ώρες κάνοντας αναλύσεις , ατέρμονες συζητήσεις μα πάνω από όλα να αναπτύσει ο καθένας τη δική του θεωρεία. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παρασυρθείς και εσύ να μπεις στον χωρό όταν βλέπεις συγγενικά σου πρόσωπο να ψάχνουν χηνάρια και να εποφθαλμιούν τα 300ευρα με μερικά κέρματα του ευρώ. Έτσι λοιπόν το βάπτισμα πυρός έγινε.

Ξεκίνημα δίχως γνώσεις.

Καθώς αρχάριος , κάθε επίδοξος συμβουλάτορας μέσα στο πρακτορείο έσπευσε να με νουθετήσει λέγοντας μου τα δικά του άχαστα , τις δικές του θεωρείες και συστήματα μα πάνω από όλα να μου επιδείξει τις ικανότητές του. Το αποτέλεσμα; ώρες χαμένες και ουκ ολίγα χρήματα πεταγμένα στον οπάπ.

Η ώρα του Ιντερνετ.

Για έναν νέο άνθρωπο όπου ο χειρισμός του υπολογιστή είναι δεύτερη φύση του να μεταπηδήσει από το πρακτορείο του οπάπ σε μια στοιχηματική εταιρία μέσω ίντερνετ είναι το λογικό και επόμενο στάδιο όπου μπορεί να βρει περισσότερα παιχνίδια και πάνω από όλα να μπορεί να παίξει τα πάντα μονά αποδεκτά.

Εκεί δυστυχώς ξεκίνησε ένα νέο μαρτύριο όπου κράτησε αρκετούς μήνες το οποίο ήταν ιδιαιτέρως δαπανηρό. Καθώς μπορείς εύκολα να μεταφέρεις χρήματα πχ από την πιστωτική σου κάρτα , αν δεν έχεις οργάνωση μα πάνω από όλα σύνεση δεν θέλει πολύ να απωλέσεις μεγάλα χρηματικά ποσά ειδικά όταν δεν γνωρίζεις και δεν έχεις στοιχηματική παιδεία. Δυστυχώς αναζητώντας ιστοσελίδες που να αφορούν το στοίχημα , δεν ήταν λίγες οι φορές όπου μπήκα σε δωρεάν site προγνωστικών , πήρα καυτές πληροφορίες , και σε επόμενη φάση το έβαλα ζεματισμένος στα πόδια. Το επόμενο στάδιο; Παράνομες ιστοσελίδες όπου οι ιδιοκτήτες τους για μερικά ευρώ εξαπατούν κόσμο. Ποιος δεν έχει δει μερικούς να πουλάνε προγνωστικά για μερικές paysafecard ; Ποιος δεν έχει δει μέσα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σελίδες παρόμοιες; και στο τέλος να κατεβαίνει και η ιστοσελίδα και τα πάντα; Δυστυχώς δεν υπάρχει έλεγχος , και δεν είναι λίγες οι φορές που κατήγγειλα τέτοιες ιστοσελίδες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Καθώς συνέχιζα την αναζήτηση έπεσα και σε όμορφες ιστοσελίδες όπου παρουσίαζαν επιτυχίες , και ήταν γεμάτες από διαφημήσεις από στοιχηματικές εταιρίες. Εκεί αναλογίστηκα, είναι δυνατόν αυτοί να μοιράζουν προγνωστικά δωρεάν και από την άλλη εκεί που αναγράφουν την απόδοση να σε οδηγεί απευθείας στον book ? Είναι δυνατόν να παίζουν με την νουμοσύνη μου; Ευτυχώς εκεί την «ψιλιάστηκα» και έκλεισε άπαξ και δια παντώς το κεφάλαιο αυτό όπως και οι στοιχηματικές εφημερίδες.

Καθώς από την φύση μου άνθρωπος που αναζητώ , δεν άργησε η ώρα που βρέθηκα επάνω στην ιστοσελίδα GrTips. Εκ πρώτης όψεως και αφού είχα σκοντάψει ουκ ολίγες φορές και το είχα πληρώσει ακριβά το αντιμετώπισα με καχυποψία. Παρακολουθώντας την ιστοσελίδα ως απλό μέλος παρατήρησα ότι διέθετε μεγάλη επιτυχία σε σοβαρά προγνωστικά τα οποία διένειμε δωρεάν. Αυτό όμως που έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο στο να συνάψω την πρώτη μου συνδρομή , ήταν η απάντηση του Betantσε ένα mailμου γεμάτο απορίες και το κυριότερο το ότι αντιμετώπιζε την υπόθεση άκρως επαγγελματικά. Ξάφνου από εκεί που περιπλανιόμουν μόνος μου ανάμεσα στους καρχαρίες του Ίντερνετ βρέθηκα σε μια οργανωμένη ομάδα όπου τα κέρδη δεν άργησαν να φανούν από τις πρώτες ημέρες. Η Ραδιοφωνική εκπομπή κάθε Παρασκευή με την ανάλυση σιγά σιγά άρχισε να μου καλλιεργεί την παιδεία όπου μου έλειπε και λείπει πιστεύω από κάθε Έλληνα παίχτη του στοιχήματος. Δυστυχώς όμως η εμπειρία είναι κάτι όπου για να το αποκτήσεις πρέπει να το πληρώσεις ακριβά πολλές φορές. Καθώς ξεκίνησαν να έρχονται πολύ αξιόλογα κέρδη από τα προγνωστικά του Betantκαι της παρέας του , το επόμενο θανάσιμο λάθος είναι ότι προσπαθούσα από τη μανία μου μόνος μου να ξαναπαίξω με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές να βρεθώ στα βράχια. Συνειδητοποιώντας τις αρχές όπου προσπαθούσε να μου ενσταλάξει ο Betantμέσω του ραδιοφώνου κατάλαβα ότι ο bookθέλει γνώση η οποία αποκτάται μόνο με τα χρόνια.

Επόμενο θανάσιμο λάθος – ταμειακή διαχείριση.

Καθώς οι μήνες περνάγανε , και η ανοδική μου πορεία δίπλα τους συνεχίζοταν , για μία ακόμα φορά νόμιζα ότι τα ξέρω όλα. Αποτέλεσμα; ενώ η ιστοσελίδα GrTipsδίνει το μόνο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σύστημα πονταρίσματος , εγώ φόρτωνα πολλές φορές ανεξέλεγκτα τα στοιχήματα λες και δεν υπήρχε επόμενη ημέρα. Μα πάνω από όλα άναρχα. Η συνέχεια δεν χρειάζεται γιατί πονάει J .

Τώρα πλέον ακολουθώντας ευλαβικά τις προτροπές και τις συμβουλές της ομάδας του Grtips και του Betantη ανοδική πορεία συνεχίζεται και το κυριότερο; το στοίχημα έχει ξεκινήσει και αποτελεί την επένδυσή μου . Απορώ όμως ειλικρινά γιατί ακόμα ορισμένοι προσπαθούν να ξανα ανακαλύψουν την Αμερική , όταν μια ιστοσελίδα προσφέρει μαθηματικό ταμείο τι άλλο ψάχνουν; Και δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που γίνονται βορά στα χέρια των book. Εγώ κάτω από την ομπρέλα της Grtipsνιώθω ασφαλής και απολαμβάνω την κάθε ημέρα στοιχηματικά.

Κώστας Κ.