18   sat-guaranteed

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Bet time stories = Ο επαγγελματίας tipster BETANT

Από
επιστροφή στο: Bet Time Stories The Book

Καλημέρα σας,

Η αρχή για το δημιούργημα του βιβλίου bet time stories έγινε πριν λίγες ημέρες και καθημερινά θα συνεχίζεται με την ζωή του betant, στοιχηματικές θεωρίες, αλλά και ιστορίες από την πολύχρονη ενασχόλησή μου με το στοίχημα. Κάθε μέρα μαζί σας με νέο επεισόδιο. Όλα τα άρθρα τα διαβάζετε στο GRTIPS ελεύθερα. Μπορείτε στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  να επικοινωνείτε...Υπάρχει συνέχεια από προηγούμενα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε ελεύθερα στο www.grtips.com
Ο efialtis είχε πιάσει κορυφή στην επισκεψιμότητα από όλα τα ελεύθερα στοιχηματικά sites στην Ελλάδα, όμως οι απαιτήσεις ανέβαιναν. Και εγώ ως ερασιτέχνης εραστής της δόξας και της επιτυχίας ζητούσα όλο και περισσότερα. Είχα μία αυτοπειθαρχεία την οποία ήθελα να έχει και το site με όλα τα παιδιά που έγραφαν τότε. Εκεί ανακάλυψα ότι τελικά το πιο δύσκολο πράγμα δεν είναι να δουλέψεις με τον εαυτό σου, αλλά να συνεργαστείς με άλλους ανθρώπους. Διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικές ιδεολογίες, διαφορετική επαγγελματική νοοτροπία, διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων. Οι περισσότεροι στον efilati ήταν χομπίστες, ίσως γι αυτό να πήγε και καλά. Αλλά δεν ήθελαν να ξεφύγουν και από την αυστηρή έννοια του όρου χομπίστας. Έλεγα στον ιδιοκτήτη για παράδειγμα να γίνει κάτι άμεσα στο site και αυτός μου μιλούσε για το σύμπαν. Του ζητούσα συνάντηση για να βάλουμε θέματα που απασχολούσαν το site , έκλεινε το ραντεβού αυτός, αλλά τον ψάχναμε . Τον βρίσκαμε να παίζει μπουζούκι σε μαγαζί. Ήταν το δεύτερο χόμπι του ιδιοκτήτη. Το μπουζούκι. Είχαμε φτάσει σε σημείο εγώ να θέλω περισσότερα και αυτός για έναν παράξενο για μένα λόγο να μένει στα κεκτημένα, ενώ μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά
Κάπου εκεί, στο έτος 2002 γνώρισα τον Χάρη. Μεγαλοδημοσιογράφος σε γνωστά τηλεοπτικά κανάλια με μεγάλη δημοσιότητα ο ίδιος και πολλές δημόσιες σχέσεις. Με βρήκε δηλαδή. Εγώ έκανα μπάνιο στην θάλασσα για να ηρεμίσω λίγο από το διάβασμα και χτυπάει το τηλέφωνο.
 Ξέχασα να σας πω, όπως εσείς πηγαίνατε στην θάλασσα για να κάνετε βουτιές, εγώ πήγαινα με καμιά δεκαριά σελίδες πάνω μου που είχα εκτυπώσει από το σπίτι. Διάβαζα για την Λούτον, την Ιστ Στέρλινγκ , την ΚΠΡ. Έλεγα πάντα στους επισκέπτες μου ότι ο tipster είναι σαν τον αθλητή. Όσο καλύτερη προετοιμασία έκανε τόσο καλύτερος γίνονταν μέσα στον χειμώνα. Η προετοιμασία του tipster γίνονταν μόνο μέσα στο καλοκαίρι. Όταν προετοιμάζονταν και οι ομάδες.
Μου λέει καλησπέρα ο Χάρης Α. Σαν να έλεγε ο Τζωρζ Μπους. Ήταν τότε οι καλές εποχές. Είχαν εξουσία οι μεγαλοδημοσιογράφοι, θα έλεγα ακόμη και σήμερα την έχουν. Ήταν τόσο μεγάλη η έπαρση που είχα εκείνο το χρονικό διάστημα που είπα από μέσα μου, γιατί μου χαλάει την ηρεμία του μπάνιου ο τύπος. Λέω ορίστε τι θέλετε. Δεν καταλάβατε , μου είπε, είμαι ο Χάρης ο Α. ο δημοσιογράφος. Ε ωραία, του είπα και μετά.... Είχε συνηθίσει προφανώς να λέει το όνομά του και να τον γλείφουν. Όμως εγώ εκείνη την περίοδο δεν είχα καμία σχέση με τέτοιες υστερίες. Ήμουν στο αντίθετο άκρο. Μάλλον εμένα έγλειφαν για να συνεργαστούν μαζί μου. Δεν έβλεπα τους άλλους.Κριός στο ζώδιο ο Χάρης, κόλλησε δίπλα μου. Αν και μ´ έριχνε μία δεκαετία τουλάχιστον γίναμε για μία δεκαετία τουλάχιστον στενοί φίλοι. Έμαθε απο μένα το στοίχημα. Το επαγγελματικό στοίχημα στα ανταλλακτήρια. Έγινε καλός συνεργάτης, ούτως ή άλλως αυτή ήταν και η δουλειά του. Να μου μεταφέρει τις γνώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα και όλο το παρασκήνιο. Γνώριζε πολλά. Μπορεί αυτός να έμενε στην Αθήνα και εγώ στην Κατερίνη, όμως η τηλεφωνική επαφή μας ήταν καθημερινή. Δεν ξέρω πώς εννοούν στην Αθήνα τον φίλο, ίσως φίλος από συμφέρον, όμως ο Χάρης σίγουρα απολάμβανε της φιλίας μου καθημερινά. Και της συνεργασίας μου. Έβλεπε σε μένα την καλοπιστία, την σοβαρότητα. Με σέβονταν και τον σεβόμουνα. Ώρες ατελείωτες μιλούσαμε καθημερινά. Έκανε τηλεοπτική εκπομπή θυμάμαι και στο διάλλειμα μ´ έπαιρνε τηλέφωνο. Του έκανα κριτική, τον συμβούλευα, με συμβούλευε. Πήρα απ´ αυτόν την αντιμετώπιση των πραγμάτων στην καθημερινή μου ζωή. Ήταν για μένα δάσκαλος στην ζωή, στην επαγγελματική ζωή. Οι Αθηναίοι της καλής εποχής είχαν πράγματι μία διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων και των καθημερινών καταστάσεων. Δεν υπήρχε γι αυτούς η λέξη δεν γίνεται. Υπάρχει το γίνεται και γίνεται καλά. Ακόμη και εάν έχεις να αντιμετίσεις τον πρωθυπουργο.
Αυτός γνώρισε τον Μελέτη, τον θεωρούσε μεγάλο στην δουλειά του, αλλά ερασιτέχνη. Του έλεγε πάντα, εσύ θα μπορούσες να θησαυρίσεις, αλλά δεν έχεις μυαλό γί αυτό. Μ´ έβλεπε ότι είχα δυνατή προοπτική, αφού ο efialtis συνέχιζε να βρίσκεται στην κορυφή και μου έκλεισε ένα ραντεβού επαγγελματικό με άλλον ιδιοκτήτη ιστοσελίδας παροχής προγνωστικών. Κάπου στο Ψυχικό. Της Betstatisticks. 
Δεν το γνώριζα το site. Δεν το έβλεπα. Κατάλαβα αμέσως το γιατί. Βρίσκονταν στην δέκατη θέση της επισκεψιμότητας απ´ όλα τα sites παροχής προγνωστικών στην Ελλάδα, μα εγώ κοιτούσα μόνο το πρώτο. Πίσω μου απλά δεν γύριζα το κεφάλι να δω ποιοι βρίσκονται. Καλό παιδί ο ιδιοκτήτης, μάλλον έκανε και άλλες εργασίες ιντερνετικές πέρα από το betstatisticks. Την ίδια μέρα που πήγα με κέρδισε με τον επαγγελματισμό του. Είχε τεχνικό κοπέλα, που ό,τι ζητούσα γίνονταν σε χρόνο μηδέν. Καλός επαγγελματίας. Συνεργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή. Δεν γνώριζε από στοίχημα, όμως ήταν χαμηλών τόνων και άψογος επαγγελματίας. Ήταν τα συστατικά που ήθελα επιτέλους από συνεργάτες μου . Επαγγελματισμό και σοβαρότητα. 
Στο site τότε έδινε προγνωστικά ένα καλό όνομα τότε, όπως μου είχανε πει. Ο Διομήδης ο Compra. Εγώ δεν τον γνώριζα, απλά γιατί όπως προανέφερα, δεν έβλεπα πίσω.
Είχα αριθμητικά ταμεία εκεί, σχόλια ημέρας καθημερινά, κρατούσα ένα ολόκληρο site. Σιγά σιγά εκτοξεύονταν. Κατάπινε σε επισκεψιμότητα την μία θέση μετά την άλλη και έφτασε στην κορυφή πολύ σύντομα. Πρώτο πανελλαδικά και μάλιστα με τόσους χιλιάδες επισκέπτες, που θα το χαρακτήριζα από τα πρώτα παγκοσμίως. Τα παιδιά στον efialti, δεν είχαν δει με καλό μάτι την κίνησή μου να εργασθώ κάπου αλλού και με πολεμούσαν. Με κάθε τρόπο. Ψυχασθενής, άχρηστος, tipster της κουτσουλιάς του 1.10 και άλλα πολλά άκουγα και απ´ αυτούς και από άλλους ανταγωνιστές μου. Όμως αποκτούσα στο betstasticks τεράστια επισκεψιμότητα και από χιλιάδες επισκέπτες και από τα παιδιά που με δυσφήμιζαν με γραφόμενα στο forum του betstatisticks. Όμως όπως μου έλεγε και ο Χάρης καμιά φορά η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Έτσι μπήκανε στο τρυπάκι εχθροί και φίλοι. Εγώ απαντούσα στο forum και αυτοί ατελείωτα σχόλια είτε υπέρ μου, είτε κατά. Απέκτησα φανατικούς φίλους, αλλά και φανατικούς εχθρούς. Απαντούσα σε όλους, κυρίως ήθελα να φέρω προς εμένα τον επισκέπτη που ίσως και από στάση ζωής, χωρίς να με γνωρίζει, με έβριζε. Το όνομα betant πλέον έπαιζε στα περισσότερα στοιχηματικά sites της χώρας. Επηρέαζε τα στοιχηματικά δρώμενα. Έγραφα πέντε σειρές και γίνονταν αναλύσεις σε διάφορα sites πέντε σελίδων. Ο Χάρης με συμβούλευε να μην απαντώ στον καθένα γιατί στο τέλος θα χάζευα, αλλά εγώ δεν μπορούσα να αφήσω τίποτα ασχολίαστο. 
Πλέον ο Betant ήταν το μεγαλύτερο όνομα του διαδικτύου στα στοιχηματικά δρώμενα και λέω διαδικτύου γιατί από πίσω μου δεν υπήρχε εφημερίδα, δεν υπήρχε ράδιο, δεν υπήρχε τηλεόραση, όπως είχαν οι περισσότεροι tipsters τότε. Υπήρχε αυτό που κάποιος σε ένα forum ονόμασε αόρατος betant !
Συνεχίζεται......
 
ΒΕΤΑΝΤ ( 2000 beto, 2002 efilatis, 2003 betstatisticks, 2005 dreambet, 2010 grtips)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Bet time stories = Η αναγνωρισιμότητα