18   sat-guaranteed

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

ΒΕΤΑΝΤ για επαγγελματίες νοήμονες ! (Οι ξερόλλες το κλείνουν)

επιστροφή στο: Extra Info

09-09-2015

09-09--2015

Καλημέρα σας !


Η χθεσινή ημέρα ήταν ένα καλό παράδειγμα των αριθμητικών ταμείων της Grtips και ένα καλό "μάθημα" για τους φίλους μας συνδρομητές, που κάνουν του κεφαλιού τους, γι αυτό το λόγο γράφω το σημερινό σχόλιο.

Δώσαμε δύο πονταρίσματα. Σουηδία σε απόδοση 2.30 μονό αποδεκτό double bet 2, που σημαίνει 20 ευρώ και ένα ποντάρισμα των 50 ευρώ, αφού ήταν max bet ποντάρισμα με Ρωσία-Ισπανία και το ασιατικό +14 της Ιταλίας στο μπάσκετ.

 Εμείς βγάλαμε καθαρά κέρδη 30 ευρώ, εσείς ;


Το στοίχημα δεν είναι μαγκιά, είναι τέχνη και πιστεύω ότι προσωπικά μετά από 20 χρόνια προσωπικής ενασχόλησης και καμιά 15 χρόνια διατηρώντας δημόσια αριθμητικά και μόνο ταμεία σε στοιχηματικά  sites, ο ίδιος έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι ρόλο κομπάρσου, έχω την εμπειρία, αν θέλετε την δυνατότητα, νομιμοποιούμαι, για να μιλήσω με νομική ορολογία, να πω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη περίοδο της στοιχηματικής μου ωριμότητας και αυτό θα φανεί στο ταμπλό την φετεινή χρονιά.

Σε δύο σειρές εξηγώ το χθεσινό μας παιχνίδι.

Παίζω Σουηδία μονό στο 2.30. ΔΕΝ παίζω ασιατικό μηδέν, ΔΕΝ παίζω 1Χ γιατί η ισοπαλία μπορεί να έκανε στην Αυστρία, δεν έκανε στην Σουηδία, συνεπώς με το 4-4-2 που έβλεπα, περίμενα να δω Σουηδία επιθετική. Ως εθνική δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχοντας παρουσίες σε τελικά Μπουντιάλ και Euro και στην ανεβασμένη Ρωσία στην μετά Καπέλο εποχή την προηγούμενη εβδομάδα το πάλεψε μέχρι το 93, όπου έχασε τρομερή ευκαιρία για ισοφάριση. Από την άλλη γνωρίζω ότι έχω να αντιμετωπίσω την καλύτερη Αυστρία των τελευταίων ετών, απλά το θέμα πρόκρισης γι' αυτήν πίστευα ότι και με ήττα στην Σουηδία δεν τελείωνε, αντιθέτως ήταν εξασφαλισμένη. Πόσο δίνω λοιπόν πιθανότητες να κερδίσει η Σουηδία ; Λέω 50% τουλάχιστον με 25% για ισοπαλία και 25 % για ήττα της. Όλα αυτά πριν το παιχνίδι, γιατί ξερόλας και μάγκας ο ΒΕΤΑΝΤ μετά το ματς δεν έμαθε να το παίζει.

Επομένως με το 2.30 είμαι σε value απόδοση βλέποντας 50% νίκη της Σουηδίας. Το τοποθετώ λοιπόν σε double bet ποντάρισμα, δηλαδή σε ποντάρισμα διπλασιασμού.

Όπως γνωρίζετε οι συνδρομητές, αλλά για να διαβάζουν και οι νεοέλληνες επισκέπτες μας , σύμφωνα με το μοντέλο πονταρίσματός μας έχουμε double bet πονταρίσματα στην Grtips. Εδώ κάθε φορά διπλασιάζουμε αρχικό ποσό πονταρίσματος των 10 ευρώ. Δηλαδή παίζουμε 10 ευρώ, αν κερδίσει το στοίχημα πάμε σε άλλο ποντάρισμα πάλι των 10 ευρώ, αν χάσει επόμενο πάμε σε επόμενο ποντάρισμα των 20 ευρώ, το οποίο αν χάσει ανεβάζει το τρίτο ποντάρισμα στα 40 ευρώ και αυτό με την σειρά του στα 80 ευρώ. Μέχρι 4 φορές. Αν χάσουν τέσσερα στοιχήματα χάνουμε συνολικά 10+20+40+80 = 150 ευρώ, δηλαδή ένα bet of the day ( όπου bet of the day=πάντα 150 ευρώ). Ξανά από την αρχή στη συνέχεια. Αν κερδίσει το τρίτο ποντάρισμα για παράδειγμα ( το double bet 3 ), αρχίζουμε πάλι από τα 10 ευρώ. 

 Στην χθεσινή μας ημέρα θα το βάλω double bet 1 (10 euro), double bet 2 ( 20 euro), double bet 3 ( 40 euro) ή double bet 4 ( 80 euro ) ; Λόγω υψηλής απόδοσης (2.30) και πιθανοτήτων επαλήθευσης για μένα (50%, εδώ είναι που λέμε πρέπει να γίνεις oddsmaker) το τοποθετώ στο double bet 2, δηλαδή 20 ευρώ.


Έτσι είναι το στοίχημα κύριοι. Αγοράζετε απόδοση , που σας δίνει ο book, την φιλτράρετε στο μυαλό σας αν είναι value, που σημαίνει ότι γίνεσαι εσύ book και λες πόσο θα το έδινα ; Θα το έπαιζες δηλαδή αν σου το έδινε ο book 1.80 ; Όχι είναι η απάντηση, αφού το δίνω 50 % πιθανότητες. Το ποντάρω λοιπόν στο 2.30 σε 20 euro, γνωρίζοντας ότι αν το χάσω έχω το double bet 3, δηλαδή σε ένα ποντάρισμα πάλι με απόδοση διπλασιασμού (double bet 3=40 euro) να πάρω την παρτίδα του double πιο δυνατά. Στο παράδειγμα της Σουηδίας, αν ο book μου το έδινε 2.80 τον άσο, ΝΑΙ θα το έπαιζα 40 ευρώ, σε απόδοση 3.50 ΝΑΙ θα το έπαιζα 80 ευρώ. Γιατί κύριοι

ΣΤΟΙΧΗΜΑ=ΑΠΟΔΟΣΗ !


Από την άλλη έχω μπαλαντέρ στο παιχνίδι μου. Ποιο έχω ; Το max bet, δηλαδή ποντάρισμα 50 ευρώ σταθερά. Πάω λοιπόν να καλύψω πιθανή ήττα μου στην Σουηδία με 50 ευρώ ποντάρισμα σε απόδοση τουλάχιστον 1.50 για να πάρω το εικοσάευρο πίσω. Τελικά είπα να βγάλω και κέρδος, αφού θεώρησα δώρο τις νίκες Ρωσίας, Ισπανίας στο ποδόσφαιρο και το +14 ( !!!) της Ιταλίας στο Eurobasket με την ελλειπή και ανέραστη φέτος Ισπανία. Τι μάζεψα ; Διπλασιασμό στην απόδοση το μπαλαντέρ μου. Ωραία ! ΜΑΧ BET λοιπόν και το βγάλαμε για πλάκα. Έτσι λοιπόν βγάλαμε το ποντάρισμα και στα π....... μας που δεν κέρδισε η Σουηδία.


Έτσι έπαθε ο ΒΕΤΑΝΤ να παίζει, έτσι πρέπει να μάθετε να παίζετε και εσείς. Δεν μπορεί στα πονταρίσματα που τοποθέτησα να πείτε " έλα μωρέ , ας βάλω Σουηδία άσο, Ρωσία διπλό, Ισπανία διπλό και Ιταλια (+14) για να ανεβάσω την απόδοση και να τετραπλασιάσω το κέρδος μου ;" Λες και ο ΒΕΤΑΝΤ δεν θέλει να τετραπλασιάζει...

Πρώτον δεν αναμιγνύουμε αποδόσεις 2.30 με 1.15, δεύτερον δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες επαλήθευσης το πρώτο ( 50 % ) με το δεύτερο ποντάρισμα ( 85 με 90 % ) και τρίτον δεν είμαστε τζογαδόροι, αλλά επενδυτές. Κάθε ένα ζευγάρι σε παρολί μικραίνει τις πιθανότητες κέρδους μας. Όταν βάζω δηλαδή 95 % πιθανότητες νίκης στην Ρωσία, 90 % πιθανότητες νίκης στην Ισπανία και 85 % πιθανότητες νίκης στο (+14) της Ιταλίας, ΑΜΕΣΩΣ το παρολί μας πηγαίνει στο 85 % πιθανότητα επαλήθευσης από το 95 % που βλέπω το πρώτο ματς.

Λοιπόν ψιλά γράμματα, δεν είναι για όλους, είναι και πρωί.

Τα FREE tips ξεσκίζουν ! Ερώτημα . Θα κάνουμε το 10 στα 10 ; 9 στα 10 είναι τώρα και θα μπει ερώτημα στο fb να απαντήσετε όλοι όσοι μας γουστάρετε και γουστάρετε να πάρετε το σημείο μας σε προσωπικό μήνυμα. Το δέκα το καλό.

Τα λέμε φίλοι μου,

Πολύ σας κούρασα, εδώ κουράστηκα εγώ...Πάμε για δεύτερο καφεδάκι 08.55 π.μ.., αλλά εντάξει φροντίζει γα την ηρεμίας της σκέψης μου το "The Joker" από Steve Miller Band....

BETANT