18   sat-guaranteed

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Δια βίου και μάθησης...Καλή Ανάσταση !

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας,

Αυτή την φορά είπα να ανεβάσω το ταμείο grtips το Σαββατοκύριακο και πράγματι το ανέβασα 300 μονάδες. Με πονταρίσματα των 10, 20 και 30 μονάδων. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι πάρτι έγινε ακόμη μία φορά στην GRTIPS. 

Δεν θα καθίσω να αναλύσω τα πονταρίσματα που κερδίσαμε, από Κορτολούα Κολομβίας , μέχρι Πουέμπλα από Μεξικό, από το απόλυτο στην Ιταλία με Αταλάντα, Μπολόνια και 1Χ Σαμπντόρια μέχρι το Κέμπριτζ, την Dalkund και την Σανταντέρ.

Θα σας μιλήσουμε για το μοντέλο πονταρίσματός μας. Όποιος έχει όρεξη για μάθηση το διαβάζει προσεχτικά.

Έχουμε δύο ταμεία αριθμητικά, το GRTIPS και το Bet of the day. Σ' αυτό που δίνουμε βαρύτητα είναι το bet of the day. Εδώ βάζουμε το σημείο που βλέπουμε να έχει πάνω από 80% πιθανότητες επαλήθευσης. Είναι σημείο με απόδοση άνω του 1.60 και συνήθως στην περιοχή του 1.80 με 2.30 . Ποντάρισμα σταθερά 150 μονάδες. Το αρχείο μας θα το δείτε στην αρχική σελίδα εδώ http://www.grtips.com/index.php/el/stats-2/list/6

To grtips τώρα υποστηρίζει ένα μοντέλο το οποίο ευλαβικα τηρούμε γιατί τα πονταρίσματα καθημερινά είναι πολλά και αν δεν γίνει σωστή διαχείριση, υπάρχει πιθανότητα να έχουμε προβλήματα. Το μοντέλο μας είναι το εξής εδώ:

ΤΑΜΕΙΟ ROLLING BET ( ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΕΤ 1, ΒΕΤ 2, ΒΕΤ 3 ΚΑΙ ΜΑΧ ΒΕΤ )

ΒΕΤ 1

Πρώτο ποντάρισμα 15 ευρώ. Το ονομάζουμε ΒΕΤ 1. Σταθερό το ποσό στα 15 ευρώ.

Αν χάσει το ΒΕΤ 1, πάλι ποντάρισμα 15 ευρώ ΒΕΤ 1 και ούτω καθεξής.

ΒΕΤ 2

Αν κερδίσει το ποντάρισμα ΒΕΤ 1 , πάμε στο ΒΕΤ 2. Τοποθετούμε 15 επί την απόδοση που κέρδισε στο ΒΕΤ 1 . Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι η απόδοση που κερδίζει είναι 1.50 το επόμενο ποντάρισμα είναι 15 Χ 1.50=22.5 ευρώ.  Αυτό το ονομάζουμε ΒΕΤ 2

Αν χάσει , πάμε πάλι στο ΒΕΤ 1.

ΒΕΤ 3

Αν κερδίσει το ΒΕΤ 2 πάμε στο ΒΕΤ 3. Αυτό είναι 22.5 επί την απόδοση. Αν υποθέσουμε ότι είναι 1.50 το ποντάρισμά μας είναι 22.5 επί την απόδοση, δηλαδή 33.75 ευρώ.

Αν κερδίσει, πάμε πάλι στο ΒΕΤ 1, δηλαδή ποντάρισμα 15 ευρώ και τα κέρδη μας στην άκρη.

Αν χάσει πάλι πάμε στο ΒΕΤ 1.

MAX BET

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ 30 ΕΥΡΩ

ΤΑΜΕΙΟ DOUBLE BET

Εδώ κάθε φορά διπλασιάζουμε αρχικό ποσό πονταρίσματος των 10 ευρώ. Δηλαδή παίζουμε 10 ευρώ, αν κερδίσει πάλι 10 ευρώ, αν χάσει ποντάρισμα 20 ευρώ, το οποίο αν χάσει ανεβάζει το τρίτο ποντάρισμα στα 40 ευρώ και αυτό με την σειρά του στα 80 ευρώ. Μέχρι 4 φορές. Αν χάσουν τέσσερα στοιχήματα χάνουμε συνολικά 10+20+40+80 = 150 ευρώ, δηλαδή ένα bet of the day. Ξανά από την αρχή στη συνέχεια. Αν κερδίσει το τρίτο για παράδειγμα, αρχίζουμε πάλι από τα 10 ευρώ. Εδώ είναι λίγο πιο δύσκολο και πιο επικίνδυνο από το προηγούμενο ταμείο, αφού προσέχω παιχνίδια με αποδόσεις περίπου διπλασιασμού για να έχει αξία το σχέδιο της μάχης μας. Οπότε κοιτάζω να επιλέγω παιχνίδια με ναι μεν υψηλότερης επικινδυνότητας, όμως που να αξίζουν το ρίσκο μας. Αγοράζω ουσιατικά απόδοση και όχι game. Μάλιστα συνήθως το double bet 1 και 2 κοιτάζω να είναι του ρίσκου απόδοσης 3.00 και άνω.

Αυτούς τους τρεις τρόπους παιχνιδιού τους συνδυάζουμε. Επομένως ROLLING BET( bet 1, bet2, bet3 και max bet) - DOUBLE BET (διπλασιασμός) ΚΑΙ BET OF THE DAY συντρέχουν παράλληλα, όπως λέμε κατά την νομική γλώσσα. Το ROLLING BET και τα DOUBLE BET κρατούνται σε αρχείο ξεχωριστό από τα BET OF THE DAY, όλα θα τα δείτε στην αρχική σελίδα.

Πέρα τούτων, υπάρχουν τα αγορασμένα πονταρίσματα ( PAY TIPS ), που μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ ο συνδρομητής. Το αρχείο θα το δείτε εδω http://www.grtips.com/index.php/el/gold-archive

Υπάρχουν και LAY για τους φίλους συνδρομητές, που βρίσκονται στην αλλοδαπή. 

ΟΠΑΠ για τους φιλους που παίζουν στην ελληνική εταιρία, αν και σήμερα ο ΟΠΑΠ είναι κοντά στις εταιρίες στοιχημάτων τις εκτός ελληνική επικράτειας με μονά αποδεκτά κλπ, οπότε δεν χρειάζεται τόσο αυτή η κατηγορία.

Υπάρχουν τα FREE στην αρχική σελίδα για τον απλό επισκέπτη.

Προσωπικά σε όποιο μέσο ενημέρωσης και αν βοήθησα με την παρουσία μου, είχα πάντα αριθμητικά ταμεία και πάντα τα έβγαζα με κέρδη. Δεν είναι υπερβολή, ούτε υποκειμενική κρίση. Γι αυτό 15 χρόνια τώρα ο χρόνος δεν με έφθειρε, αντιθέτως η εμπιστοσύνη των συνδρομητών μας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Η γενιά των σαραντάρηδων και πάνω γνωρίζει περισσότερα. Για την γενιά των εικοσάχρονων θα πω απλά ότι δεν ξεκινάς στοίχημα αν δεν έχεις κεφάλαιο και σωστή διαχείριση δίπλα σε ικανούς tipsters και επιτυχημένους ανθρώπους.

Να ευχηθούμε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους τους Χριστιανούς συνανθρώπους μας, να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας που θέλει βοήθεια αυτές τις δύσκολες ημέρες, εφόσον μπορούμε...

ΒΕΤΑΝΤ