18   sat-guaranteed

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Το θέατρο του παραλόγου στην Τούμπα

επιστροφή στο: Extra Info

Καλημέρα σας,

Το θέατρο του παραλόγου ζήσαμε χθες με το χθεσινό παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε γιατί αυτό ήθελε και αυτό μεθόδευσε η ομάδα του Πειραιά. Χρησιμοποίησαν μεθόδους προηγούμενων δεκαετιών. Θα πρέπει να ανατρέξουμε στην δεκαετία 60 όταν στην Κατερίνη έχασε από τον Πιερικό και την επόμενη ημέρα η εφημερίδα ΦΩΣ είχε φωτογραφίες με δεμένα κεφάλια με γάζες παικτών του Ολυμπιακού, ενώ δεν είχε αποδεδειγμένα συμβεί το παραμικρό.

Ήταν μία από τις πιο κόσμιες κερκίδες στην Τούμπα και συγχαρητήρια στην διοίκηση γι αυτό. Το αν μέσα στα χιλιάδες χαρτάκια κάποιο απ αυτά προκάλεσε τέτοιο πρόβλημα σωματικό στον προπονητή του Ολυμπιακού , ώστε να μην μπορεί να αγωνισθεί η ομάδα του, είναι θέμα που θα το λύσουν οι αρμόδιοι.

Και εδώ βέβαια ευκαιρία να δούμε πέρα από το ελληνικό πρωτάθλημα πόσο διαφθορά υπάρχει στους υπηρέτες ενός κοινωνικού αγαθού, όπως είναι η Υγεία. Θα γράψουν οι ιατροί αυτό που πραγματικά λένε στα πηγαδάκια τους , που γελούσαν συνεχώς με την συμπεριφορά του προπονητή του ΟΣΦΠ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Grtips ή θα υπηρετήσουν ιδιωτικά συμφέροντα εις βάρος του κοινωνικού Δικαίου ?

Το γεγονός ότι δεν δέχτηκε άμεσα τον γιατρό του γηπέδου η επίσημη πλευρά του Ολυμπιακού για να εξετάσει τον Γκαρσία είναι μεμπτόν. Το γεγονός επίσης ότι έφυγε μετά από μισή ώρα ΧΩΡΙΣ τον επίσημο γιατρό του γηπεδου συνοδεία είναι επίσης μεμπτόν. Το γεγονός ότι πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να εξετασθεί, ενώ εφημέρευαν δύο κρατικά σπουδαία νοσοκομεία επίσης μεμπτόν. Το γεγονός ότι το ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο εισήλθε , το Διαβαλκανικό , είναι και επίσημος χορηγός του Ολυμπιακού, επίσης μεμπτόν .

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Πειραιά επέλεξε να μην παίξει το ματς στο γήπεδο, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πόσο πολύ την μίκραινε ο πρόεδρός τους.

Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είναι σίγουρο ότι δεν συμφωνεί μ' αυτή την συμπεριφορά της ομάδας τους, αφού δεν νομίζω να πρόλαβε να αλλάξει το DNA του οπαδού αυτής της ομάδας μέσα σε λίγα χρόνια τόσο πολύ.

Αποδεικνύεται επίσης πόσο ενωμένο είναι το Αθηναικό κατεστημένο σε κάθε προσπάθεια αναστήματος από την Βόρειο Ελλάδα. Το αθηναικό κατεστημένο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα τέσσερα μνημόνια όλης της χώρας που πληρώνει ο πολίτης ΚΑΙ της βόρειας Ελλάδας και που ενισχύει τον διαμελισμό της χώρας μας σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα.

Αν φέτος τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και δεν πάρει το πρωτάθλημα απ αυτό το λόγο να γνωρίζουν πολύ καλά οι υπεύθυνοι ότι πέρα από τους γείτονες Τούρκους, Σκοπιανούς κλπ η ΑΘήνα θα έχει εχθρό και τους Μακεδόνες. Όλα μπορεί να τα ανεχτεί ο Μακεδόνας για χάρη των συμφερόντων της χώρας μας, εκτός από το να τον εμπαίζουν. Τότε θα τον βρούν απέναντί του.

Ελπίζοντας να αποκατασταθεί η αλήθεια και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για την στάση του αυτή, που διακωμώδισε το άθλημα για μία ακόμη φορά , αλλά και προξένησε θετική ζημία από την μη διεξαγωγή του αγώνα και ηθική βλαβη από την συμπεριφορά της σε 30000 κόσμο. Έγιναν έξοδα, άλλος ήρθε από Αμερική, άλλος από Γερμανία, αλλος από Αυστραλία, άλλος άφησε το επάγγελμά του για να δει τι ? Ένα χαρτί να τραυματίζει τον προπονητή μίας ομάδας σε σημείο ωστε να μην μπορεί να αρχίσει το παιχνίδι ?

Την καλημέρα μας

ΒΕΤΑΝΤ